Magunkról   Aktualitások   Cikkek   Referenciák   Kapcsolat
Cikkek
Start a Nagybetűs felé – de merre?
A tavalyi állásbörzén több végzős diákkal is beszélgettem. Néhányuk kész álláskereső veterán volt, sokan azonban életük első interjújához kerestek tippeket.
Egy kis muníció a kezdetekhez
Gyakorlati útmutató az álláskereséshez
Árulkodó írásjegyeink
A kompetencia mint elvárás néhány éve vonult be a köztudatba, kiszorítva, helyettesítve jó néhány árnyaltabb kifejezést, amellyel eddig körülírtuk, mit is szeretnénk voltaképpen a tanítványtól, jelölttől, munkára pályázótól.
Ismerd meg önmagad!
Miért is tanulunk? Miért is küzdünk?...
Divatba jött a grafológia
Ma már senki előtt sem ismeretlen a grafológia szó jelentése...
Első Előző 2 3 4 Következő Utolsó
Tekintse meg képes bemutatónkat!
Üdvözöljük Honlapunkon
A Duktus ’94 Kézíráselemző és Szolgáltató Kft. 1994 óta működő, akkreditált felnőttképzéssel és tanácsadással foglalkozó intézmény.
Tanfolyamaink speciális területeket érintenek, melyek az aláírás és okmányazonosítás, valamint a grafológia témakörével foglalkoznak.
Tréningek széles választékát kínáljuk a hatékony szervezetfejlesztés, emberi erőforrás- és személyiségfejlesztés érdekében.

Tanácsadásunk fő profilja a HR tevékenység támogatása, vezető-és munkaerő kiválasztás, kompetenciavizsgálat, munkaköri alkalmasság megállapítása grafológiai és pszichológiai módszerek alkalmazásával. Konferenciákon, rendezvényeken ismeretterjesztő előadásokat tartunk, gyorselemzéseket végzünk, kihelyezett grafológiai tanácsadással segítjük a pályázati előszűrést.
Pályakezdők, pályamódosítók részére pályaorientációs grafológiai és pszichológiai tanácsadással nyújtunk segítséget a megfelelő munkaterület kiválasztásában.

Cégünk számára elsődleges ügyfeleink elégedettsége, az igényes és magas minőségű szolgáltatás.
Ismerje meg szolgáltatásainkat
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretne értesülni legfrissebb híreinkről, képzéseinkről
iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hírlevél:
Feliratkozás / Leiratkozás
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0596-04
2008 Minden jog fennartva Duktus Kft.
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System