Magunkról   Aktualitások   Cikkek   Referenciák   Kapcsolat
Csoportvizsgálat
A csoportvizsgálat során személyenként készül grafológiai személyiségkép és pszichológiai vélemény, kiemelten a munkakörhöz kapcsolódó kompetenciák és a szervezeti magatartás - beilleszkedés, csapatszellem, együttműködés, konfliktuskezelés, tolerancia, segítőkészség, stb., - a csoportban betöltött szerep szempontjából lényeges tulajdonságok alapján.

A vizsgálat középpontjában a csoportvizsgálattal elérni kívánt cél áll, attól függően, hogy új csoport összeállításáról, csoportszerkezet megállapításáról, újonnan belépő munkatárs csoportba illesztéséről, a csoport hatékonyságának növeléséről vagy a csoportban kialakult konfliktusforrás okainak kiderítéséről van szó.

A vizsgálat során felállítunk egy csoportszerkezeti térképet, az egyes tagok által a csoportban betöltött legfontosabb szerepeiről, legmarkánsabb személyiségjellemzőiről, erősen működő illetve fejlesztendő területeiről.

A csoportvizsgálat alkalmazásának nyeresége, hogy a menedzsment pontos ismereteket szerezhet a csoportról és az azt alkotó munkatársakról, a csoportban zajló folyamatokról, amely segítséget, információkat nyújthat az új munkatárs csoportba illesztéséhez, a felmerülő problémák, konfliktusok megoldásához vagy a képzési szükségletek, irányok meghatározásához.

Szolgáltatás díja: 55.000,-Ft/fő

Kérek bővebb tájékoztatást a szolgáltatásukról

vissza
Első Előző 1 Következő Utolsó
Üdvözöljük Honlapunkon
A Duktus ’94 Kézíráselemző és Szolgáltató Kft. 1994 óta működő, akkreditált felnőttképzéssel és tanácsadással foglalkozó intézmény.
Tanfolyamaink speciális területeket érintenek, melyek az aláírás és okmányazonosítás, valamint a grafológia témakörével foglalkoznak.
Tréningek széles választékát kínáljuk a hatékony szervezetfejlesztés, emberi erőforrás- és személyiségfejlesztés érdekében.

Tanácsadásunk fő profilja a HR tevékenység támogatása, vezető-és munkaerő kiválasztás, kompetenciavizsgálat, munkaköri alkalmasság megállapítása grafológiai és pszichológiai módszerek alkalmazásával. Konferenciákon, rendezvényeken ismeretterjesztő előadásokat tartunk, gyorselemzéseket végzünk, kihelyezett grafológiai tanácsadással segítjük a pályázati előszűrést.
Pályakezdők, pályamódosítók részére pályaorientációs grafológiai és pszichológiai tanácsadással nyújtunk segítséget a megfelelő munkaterület kiválasztásában.

Cégünk számára elsődleges ügyfeleink elégedettsége, az igényes és magas minőségű szolgáltatás.
Ismerje meg szolgáltatásainkat
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretne értesülni legfrissebb híreinkről, képzéseinkről
iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hírlevél:
Feliratkozás / Leiratkozás
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0596-04
2008 Minden jog fennartva Duktus Kft.
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System