Magunkról   Aktualitások   Cikkek   Referenciák   Kapcsolat
Grafológia a HR szolgálatában
GRAFOLÓGIA A HR SZOLGÁLATÁBAN

A programot azoknak ajánljuk, akiket érdekel a grafológia és szeretnének gyors áttekintést kapni a grafológiáról, a kézíráselemzés logikájáról, gyakorlatáról és még nem vettek részt grafológiai tanfolyamon.
A tréning célja, hogy a résztvevők ismerjék meg a grafológia alapjait, értsék meg az összefüggéseket és legyenek képesek a kézírás alapján a legjellemzőbb személyiségjegyeket felismerni. A tréning különösen hasznos HR területen dolgozó munkatársaknak a kiválasztási folyamat támogatására.

Képzési témakörök:
  • A grafológia alapjai
  • A grafológia kompetencia határai
  • Fogalmak, jelentések, értelmezések
  • A grafológia rendszere, rendszerelemei
  • Személyiségvonások felismerése a kézírásból
  • Elemzési gyakorlatok
A képzés módszere:

A tréningen játékos feladatok, szemléletes írásminták, kiscsoportos gyakorlatok segítik a hallgatókat, hogy a program végére maguk is belekóstolhassanak a kézíráselemzés tudományába. A program végén a hallgatók képesek lesznek a legjellemzőbb személyiségjegyek felismerésére egy vázlatos személyiségkép elkészítésére. A képzéshez jegyzetet biztosítunk.

A képzés helyszíne és időtartama:

Helyszín: Duktus 94’ Kft. irodája (1072. Budapest, Rákóczi út 26.)
Időtartam: 8 óra (10- 17-óráig)

Kérek bővebb tájékoztatást a szolgáltatásukról!
On-line jelentkezés elküldése
Első Előző 1 Következő Utolsó
Üdvözöljük Honlapunkon
A Duktus ’94 Kézíráselemző és Szolgáltató Kft. 1994 óta működő, akkreditált felnőttképzéssel és tanácsadással foglalkozó intézmény.
Tanfolyamaink speciális területeket érintenek, melyek az aláírás és okmányazonosítás, valamint a grafológia témakörével foglalkoznak.
Tréningek széles választékát kínáljuk a hatékony szervezetfejlesztés, emberi erőforrás- és személyiségfejlesztés érdekében.

Tanácsadásunk fő profilja a HR tevékenység támogatása, vezető-és munkaerő kiválasztás, kompetenciavizsgálat, munkaköri alkalmasság megállapítása grafológiai és pszichológiai módszerek alkalmazásával. Konferenciákon, rendezvényeken ismeretterjesztő előadásokat tartunk, gyorselemzéseket végzünk, kihelyezett grafológiai tanácsadással segítjük a pályázati előszűrést.
Pályakezdők, pályamódosítók részére pályaorientációs grafológiai és pszichológiai tanácsadással nyújtunk segítséget a megfelelő munkaterület kiválasztásában.

Cégünk számára elsődleges ügyfeleink elégedettsége, az igényes és magas minőségű szolgáltatás.
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretne értesülni legfrissebb híreinkről, képzéseinkről
iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hírlevél:
Feliratkozás / Leiratkozás
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0596-04
2008 Minden jog fennartva Duktus Kft.
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System