Magunkról   Aktualitások   Cikkek   Referenciák   Kapcsolat
Képességvizsgálat

A képességvizsgálatban a kézírás alapján átfogó grafológiai elemzést készítünk a jelölt személyiségéről, amelyben kiemelten vesszük figyelembe a munkaköri elvárásokat.


A munkakörhöz közvetve és közvetlenül kapcsolódó kompetenciákat, személyiségjellemzőket a megbízóval előzetesen egyeztetett szempontrendszer alapján vizsgáljuk, amelyben a képességek, készségek mérése négyszintű pontozás alapján történik.

A munkaköri követelményekben meghatározott főbb elvárásokat (8-10 jellemző) grafikusan ábrázoljuk a jobb áttekinthetőség, szemléltetés érdekében. Több pályázó esetén a főbb kompetenciák, képességek összehasonlítására is van lehetőség.

Igény esetén több pályázó kiválasztásánál pályaalkalmassági sorrend javaslatot állítunk fel, tömör összefoglaló indoklással.


Kérek bővebb tájékoztatást a szolgáltatásukról!

vissza

Első Előző 1 Következő Utolsó
Üdvözöljük Honlapunkon
A Duktus ’94 Kézíráselemző és Szolgáltató Kft. 1994 óta működő, akkreditált felnőttképzéssel és tanácsadással foglalkozó intézmény.
Tanfolyamaink speciális területeket érintenek, melyek az aláírás és okmányazonosítás, valamint a grafológia témakörével foglalkoznak.
Tréningek széles választékát kínáljuk a hatékony szervezetfejlesztés, emberi erőforrás- és személyiségfejlesztés érdekében.

Tanácsadásunk fő profilja a HR tevékenység támogatása, vezető-és munkaerő kiválasztás, kompetenciavizsgálat, munkaköri alkalmasság megállapítása grafológiai és pszichológiai módszerek alkalmazásával. Konferenciákon, rendezvényeken ismeretterjesztő előadásokat tartunk, gyorselemzéseket végzünk, kihelyezett grafológiai tanácsadással segítjük a pályázati előszűrést.
Pályakezdők, pályamódosítók részére pályaorientációs grafológiai és pszichológiai tanácsadással nyújtunk segítséget a megfelelő munkaterület kiválasztásában.

Cégünk számára elsődleges ügyfeleink elégedettsége, az igényes és magas minőségű szolgáltatás.
Ismerje meg szolgáltatásainkat
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretne értesülni legfrissebb híreinkről, képzéseinkről
iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hírlevél:
Feliratkozás / Leiratkozás
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0596-04
2008 Minden jog fennartva Duktus Kft.
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System