Magunkról   Aktualitások   Cikkek   Referenciák   Kapcsolat
Megbízhatósági vizsgálat
A vizsgálati anyag röviden ábrázolja a teljes személyiséget, a munkakör ellátása szempontjából a legfontosabb személyiségjellemzők kiemelésével.

A vizsgálatban kiemelten vesszük figyelembe az ellátandó munkakör jellegét, specifikumait, elvárásait és annak megfelelően vizsgáljuk a munkatárs alkalmasságát.

A vizsgálatban kiemelt szempontként vizsgáljuk a megbízhatóságot, melynek mértékét grafikonos megjelenítéssel is szemléltetjük.

Olyan munkaköröknél célszerű alkalmazni a vizsgálatot, ahol a megbízhatóság fontos szempont a kiválasztási kritériumok között.
Kérek bővebb tájékoztatást a szolgáltatásukról

vissza
Első Előző 1 Következő Utolsó
Üdvözöljük Honlapunkon
A Duktus ’94 Kézíráselemző és Szolgáltató Kft. 1994 óta működő, akkreditált felnőttképzéssel és tanácsadással foglalkozó intézmény.
Tanfolyamaink speciális területeket érintenek, melyek az aláírás és okmányazonosítás, valamint a grafológia témakörével foglalkoznak.
Tréningek széles választékát kínáljuk a hatékony szervezetfejlesztés, emberi erőforrás- és személyiségfejlesztés érdekében.

Tanácsadásunk fő profilja a HR tevékenység támogatása, vezető-és munkaerő kiválasztás, kompetenciavizsgálat, munkaköri alkalmasság megállapítása grafológiai és pszichológiai módszerek alkalmazásával. Konferenciákon, rendezvényeken ismeretterjesztő előadásokat tartunk, gyorselemzéseket végzünk, kihelyezett grafológiai tanácsadással segítjük a pályázati előszűrést.
Pályakezdők, pályamódosítók részére pályaorientációs grafológiai és pszichológiai tanácsadással nyújtunk segítséget a megfelelő munkaterület kiválasztásában.

Cégünk számára elsődleges ügyfeleink elégedettsége, az igényes és magas minőségű szolgáltatás.
Ismerje meg szolgáltatásainkat
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretne értesülni legfrissebb híreinkről, képzéseinkről
iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hírlevél:
Feliratkozás / Leiratkozás
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0596-04
2008 Minden jog fennartva Duktus Kft.
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System