Magunkról   Aktualitások   Cikkek   Referenciák   Kapcsolat
Aláírás-és okmányazonosító
ALÁÍRÁS-ÉS OKMÁNYAZONOSÍTÓ TANFOLYAM

A tanfolyamot olyan intézmények részére ajánljuk, ahol a pénzkifizetés az aláírások és okmányok gyors azonosítása alapján történik.
A képzés célja, hogy a pénzkifizetéseket biztonságosabbá tegye, a hamis aláírásokkal, és okmányokkal való visszaéléseket lehetőség szerint elkerülje.

Képzési témakörök:

  • Az aláírás általános jellemzői, sajátosságai
  • Az aláírás azonosító sajátosságok felismerése
  • Az aláírás megváltozásának okai
  • A torzított és hamisított aláírások jellemző sajátosságai
  • A hamísítások fajtái: szabadkézi - technikai hamísítások
  • A leggyakrabban használt okmányok és jellemzőik
  • Az egyes okmányhamisítási módok jellemzői és azok felismerése
  • Beszámoló

A képzés módszere:

A képzés időtartama 24 óra, amelynek ütemezése három egymás utáni napon történik. Az elméleti blokkokat gyakorlati részek követik, amely lehetővé teszi az elmélet gyors beépülését. . A gyakorlatokon szemléltető anyagként nagyszámú hamisított, torzított és eredeti aláírás vizsgálatára nyílik lehetőségük a hallgatóknak. A gyakorlatokon nagyszámú aláírás vizsgálatára nyílik lehetőségük a hallgatóknak. A szabadkézi hamisítások egy részét saját élmény szinten ki is próbálhatják a résztvevők. A forgalomban lévő legújabb, valamint a még forgalomban levő leggyakrabban használt okmányokról (személyi igazolvány, régebbi és új EU-s útlevél, jogosítvány, lakcímkártya, stb.) jellemzőiről, hamisításuk módjairól kapnak naprakész ismereteket a résztvevők.
Személtető eszközként az elméleti és gyakorlati részek hatékonyabb befogadásához projektort alkalmazunk. Az aláírások és okmányok vizsgálatához szükséges optikai eszközöket (UV lámpa, megfelelő nagyítású nagyítók, stb.) az oktatás idejére mi biztosítjuk.
Konzultációra, egyedi, konkrét kérdések megbeszélésére minden témakörnél van lehetőség.
A képzésre jól használható jegyzetet készítettünk, amelyben az elmélet megőrzésére összefoglaló táblázatokkal, az aláírások illusztrációival, az okmányoknál mikroszkopikus nagyítású képekkel könnyítjük meg a későbbiekben is a tanultak felidézését. A tanfolyamot beszámolóval zárjuk, melyről tanúsítványt állítunk ki.


A képzés helyszíne és időtartama:

Helyszín: Duktus 94' Kft. oktatóterme 
      (1072. Budapest, Rákóczi út 26.)               

Időtartam: 3 nap (24 óra)
               (naponta: 9- 17-óráig)

Első Előző 1 2 3 Következő Utolsó
Üdvözöljük Honlapunkon
A Duktus ’94 Kézíráselemző és Szolgáltató Kft. 1994 óta működő, akkreditált felnőttképzéssel és tanácsadással foglalkozó intézmény.
Tanfolyamaink speciális területeket érintenek, melyek az aláírás és okmányazonosítás, valamint a grafológia témakörével foglalkoznak.
Tréningek széles választékát kínáljuk a hatékony szervezetfejlesztés, emberi erőforrás- és személyiségfejlesztés érdekében.

Tanácsadásunk fő profilja a HR tevékenység támogatása, vezető-és munkaerő kiválasztás, kompetenciavizsgálat, munkaköri alkalmasság megállapítása grafológiai és pszichológiai módszerek alkalmazásával. Konferenciákon, rendezvényeken ismeretterjesztő előadásokat tartunk, gyorselemzéseket végzünk, kihelyezett grafológiai tanácsadással segítjük a pályázati előszűrést.
Pályakezdők, pályamódosítók részére pályaorientációs grafológiai és pszichológiai tanácsadással nyújtunk segítséget a megfelelő munkaterület kiválasztásában.

Cégünk számára elsődleges ügyfeleink elégedettsége, az igényes és magas minőségű szolgáltatás.
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretne értesülni legfrissebb híreinkről, képzéseinkről
iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hírlevél:
Feliratkozás / Leiratkozás
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0596-04
2008 Minden jog fennartva Duktus Kft.
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System