Magunkról   Aktualitások   Cikkek   Referenciák   Kapcsolat
Aláírás-és okmányazonosító

Intézmény-akkreditáció:

A Duktus ’94 Kft.-t az Országos Közoktatási Értékelési és Vizsgaközpont 2008. június 11.- én a felnőttképzést folytató intézmények közé nyilvántartásba vette.
(nyilvántartási szám: 01-0596-04).
A Felnőttképzési Akkreditáló Testület Titkársága intézményünket 2011 május 16-án akkreditálta (Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL 1398).

Program-akkreditáció:

Az Aláírás-és okmányazonosító tanfolyam megnevezésű programunk 2009. június 24-én akkreditálva lett, ezáltal a képzés megfelel a 24/2004. (VI.22.) FMM rendeletben előírt akkreditációs követelményeknek.
Az akkreditált felnőttképzési program tárgyi adómentességet élvez az általános forgalmi adó alól, tehát ÁFA-mentes körbe tartozik. (1992. LXXIV. tv. 2. számú mellékletének 17. pontja).
Program-akkreditációs lajstromszám: PL-3332


Referenciáink:

Az alábbiakban felsorolt ügyfeleinknél az elmúlt években nyitott és kihelyezett formában tartottunk aláírás és okmányazonosító tanfolyamot:

Allianz Bank Zrt.
Allianz Hungária Biztosító Zrt.
AVIVA Életbiztosító Zrt.
AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe
AXA Biztosító Zrt.
Banco Popolare Hungary Zrt.
BKV Zrt.
BNP Paribas Magyarországi Fióktelepe
Budapest Bank Zrt.
CIB Bank Zrt.
CIB Credit Zrt.
CIB Lízing Zrt.
Első Előző 1 2 3 Következő Utolsó
Üdvözöljük Honlapunkon
A Duktus ’94 Kézíráselemző és Szolgáltató Kft. 1994 óta működő, akkreditált felnőttképzéssel és tanácsadással foglalkozó intézmény.
Tanfolyamaink speciális területeket érintenek, melyek az aláírás és okmányazonosítás, valamint a grafológia témakörével foglalkoznak.
Tréningek széles választékát kínáljuk a hatékony szervezetfejlesztés, emberi erőforrás- és személyiségfejlesztés érdekében.

Tanácsadásunk fő profilja a HR tevékenység támogatása, vezető-és munkaerő kiválasztás, kompetenciavizsgálat, munkaköri alkalmasság megállapítása grafológiai és pszichológiai módszerek alkalmazásával. Konferenciákon, rendezvényeken ismeretterjesztő előadásokat tartunk, gyorselemzéseket végzünk, kihelyezett grafológiai tanácsadással segítjük a pályázati előszűrést.
Pályakezdők, pályamódosítók részére pályaorientációs grafológiai és pszichológiai tanácsadással nyújtunk segítséget a megfelelő munkaterület kiválasztásában.

Cégünk számára elsődleges ügyfeleink elégedettsége, az igényes és magas minőségű szolgáltatás.
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretne értesülni legfrissebb híreinkről, képzéseinkről
iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hírlevél:
Feliratkozás / Leiratkozás
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0596-04
2008 Minden jog fennartva Duktus Kft.
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System