Magunkról   Aktualitások   Cikkek   Referenciák   Kapcsolat
Pályázati előszűrés
A meghirdetett állásokra az első lépcső a pályázatok durva szűrése a kiválasztást végző szakember számára. A szelekció nagy része megtörténik az iskolai végzettség, szakmai gyakorlat, életkor, fizetési igény, stb. alapján. Ezen felül azonban egy-egy népszerűbb munkakör esetén előfordulhat, hogy igen nagy számban érkeznek be önéletrajzok, motivációs levelek a vállalathoz. Az összes pályázó személyes meghallgatása igen idő és költségigényes feladat, amelynek nagy része megtakarítható ajánlott szolgáltatásunkkal.

A pályázati előszűrés szolgáltatásunkat két módon végezzük:

1./ Kihelyezett tanácsadásként a helyszínen
(több írásminta sorba állítása 2-3 megadott szempont alapján)

2./ Elküldve cégünkhöz 3 munkanap alatt rövid írásos jellemzéssel.

Az írásban készült vizsgálatban a munkakörrel szemben támasztott elvárások, a követelményprofil alapján sorrendet állítunk fel a jelöltekről, melyet táblázatban is ábrázolunk.

A vizsgálat az interjúhoz kellő mértékű előzetes információt nyújt. Alkalmazása ajánlott az interjú előtt a szűrésre vagy az interjú után a kiválasztás támogatására.

Megjegyzés:
A kiválasztási módszerek megválasztásánál célszerű a munkakör vállalaton belüli jelentőségét, a felelősségi viszonyokat, a vezetési szinteket, az esetleges speciális képességeket figyelembe venni. Jelentősebb vagy vezetői munkakörök esetén tekintse meg más grafológiai szolgáltatásunkat is!


Kérek bővebb tájékoztatást a szolgáltatásukról

vissza
Első Előző 1 Következő Utolsó
Üdvözöljük Honlapunkon
A Duktus ’94 Kézíráselemző és Szolgáltató Kft. 1994 óta működő, akkreditált felnőttképzéssel és tanácsadással foglalkozó intézmény.
Tanfolyamaink speciális területeket érintenek, melyek az aláírás és okmányazonosítás, valamint a grafológia témakörével foglalkoznak.
Tréningek széles választékát kínáljuk a hatékony szervezetfejlesztés, emberi erőforrás- és személyiségfejlesztés érdekében.

Tanácsadásunk fő profilja a HR tevékenység támogatása, vezető-és munkaerő kiválasztás, kompetenciavizsgálat, munkaköri alkalmasság megállapítása grafológiai és pszichológiai módszerek alkalmazásával. Konferenciákon, rendezvényeken ismeretterjesztő előadásokat tartunk, gyorselemzéseket végzünk, kihelyezett grafológiai tanácsadással segítjük a pályázati előszűrést.
Pályakezdők, pályamódosítók részére pályaorientációs grafológiai és pszichológiai tanácsadással nyújtunk segítséget a megfelelő munkaterület kiválasztásában.

Cégünk számára elsődleges ügyfeleink elégedettsége, az igényes és magas minőségű szolgáltatás.
Ismerje meg szolgáltatásainkat
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretne értesülni legfrissebb híreinkről, képzéseinkről
iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hírlevél:
Feliratkozás / Leiratkozás
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0596-04
2008 Minden jog fennartva Duktus Kft.
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System