Magunkról   Aktualitások   Cikkek   Referenciák   Kapcsolat
Pszichológiai szolgáltatásaink


Teljeskörű személyiségvizsgálat

A tesztbattéria tartalmaz egy személyiségtesztet, valamint másik két pszichológiai tesztet, attól függően, hogy melyik a legalkalmasabb a megválaszolandó kérdés, elérendő cél, feladat, állapot meghatározására.


Egyéni tanácsadás, interjú

Személyes gondok, életvezetési nehézségek, önismereti, önértékelési, párkapcsolati, szülő-gyermek, iskolai vagy egyéb problémák megbeszélése a pszichológussal.


Fontos megjegyzések
  • Ajánlatos a teszteket kombináltan felvenni (legalább két-három teszt), mert így jelentõsen növelhetõ az adatok megbízhatósági foka és természetesen a hasznos információk mennyisége
  • Megrendeléskor célszerû az általános vagy specifikus kérdést minél körülírtabban megfogalmazni, hogy ehhez illeszkedve a pszichológus a szakmailag legmegfelelõbb tesztet / teszteket választhassa ki
Első Előző 1 2 3 Következő Utolsó
Üdvözöljük Honlapunkon
A Duktus ’94 Kézíráselemző és Szolgáltató Kft. 1994 óta működő, akkreditált felnőttképzéssel és tanácsadással foglalkozó intézmény.
Tanfolyamaink speciális területeket érintenek, melyek az aláírás és okmányazonosítás, valamint a grafológia témakörével foglalkoznak.
Tréningek széles választékát kínáljuk a hatékony szervezetfejlesztés, emberi erőforrás- és személyiségfejlesztés érdekében.

Tanácsadásunk fő profilja a HR tevékenység támogatása, vezető-és munkaerő kiválasztás, kompetenciavizsgálat, munkaköri alkalmasság megállapítása grafológiai és pszichológiai módszerek alkalmazásával. Konferenciákon, rendezvényeken ismeretterjesztő előadásokat tartunk, gyorselemzéseket végzünk, kihelyezett grafológiai tanácsadással segítjük a pályázati előszűrést.
Pályakezdők, pályamódosítók részére pályaorientációs grafológiai és pszichológiai tanácsadással nyújtunk segítséget a megfelelő munkaterület kiválasztásában.

Cégünk számára elsődleges ügyfeleink elégedettsége, az igényes és magas minőségű szolgáltatás.
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretne értesülni legfrissebb híreinkről, képzéseinkről
iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hírlevél:
Feliratkozás / Leiratkozás
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0596-04
2008 Minden jog fennartva Duktus Kft.
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System