Magunkról   Aktualitások   Cikkek   Referenciák   Kapcsolat
Tréningek

Készségfejlesztõ tréningek

A készségfejlesztõ tréningek a különbözõ készségek fejlesztését, továbbfejlesztését, erõsítését célozzák. A módszer az amerikai "T-csoport" metodikára épül, melynek alapja, hogy az emberekben laboratóriumi körülmények között elõidézett szituációk megoldásával bizonyos viselkedésmintákat rögzíteni lehet. A csoportdinamikára építve kollektív megoldások segítik az egyént készségeinek fejlesztésében. Kiscsoportokkal dolgozunk, amely 14-16 fõt jelent, lehetoség szerint zárt, bentlakásos formában. A tréningek idõtartama a megrendelõ igényeitõl függoen változó. Jellemzõen a két napos tréningek a legelterjedtebbek megrendelõink körében. A tréningek hétközbeni vagy hétvégi idõpontban egyaránt megrendelhetõek.
Igény szerint a tréningek befejezése után négy-nyolc héttel, utókövetõ (follow-up) programot tartunk, melynek célja, hogy a tanultak gyakorlatba történõ átültetését erõsítsük, ellenõrizhessük.
Tréningjeinket a megrendelõvel, menedzsmenttel elõzetesen folytatott igényegyeztetés, a célok pontos feltérképezése után állítjuk össze. Minden tréning tartalma, tematikája egyedi kidolgozás alapján készül az adott cég elvárásaihoz, a fejlesztendõ területhez illeszkedve.

Személyiségfejlsztõ tréningek

A személyiségfejlesztõ tréningjeink módszere is a T-csoport metodikájára épül, kiegészülve az aktuálisan összeállított egyéb módszerekkel. (NLP, tranzakció analízis, autogén tréning, monitor-, mentortechnika, tánc-, mese-, rajzterápia, szimbólumelemzés, stb.)
Mini és kiscsoportokkal dolgozunk, amely 6 - 12 fõt jelent. A tréningek nyílt formában kerülnek megrendezésre, amelyre a jelentkezõk több különbözõ cégtol, vagy egyénileg jelentkezhetnek.

Tréningajánlatok:


Első Előző 1 Következő Utolsó
Üdvözöljük Honlapunkon
A Duktus ’94 Kézíráselemző és Szolgáltató Kft. 1994 óta működő, akkreditált felnőttképzéssel és tanácsadással foglalkozó intézmény.
Tanfolyamaink speciális területeket érintenek, melyek az aláírás és okmányazonosítás, valamint a grafológia témakörével foglalkoznak.
Tréningek széles választékát kínáljuk a hatékony szervezetfejlesztés, emberi erőforrás- és személyiségfejlesztés érdekében.

Tanácsadásunk fő profilja a HR tevékenység támogatása, vezető-és munkaerő kiválasztás, kompetenciavizsgálat, munkaköri alkalmasság megállapítása grafológiai és pszichológiai módszerek alkalmazásával. Konferenciákon, rendezvényeken ismeretterjesztő előadásokat tartunk, gyorselemzéseket végzünk, kihelyezett grafológiai tanácsadással segítjük a pályázati előszűrést.
Pályakezdők, pályamódosítók részére pályaorientációs grafológiai és pszichológiai tanácsadással nyújtunk segítséget a megfelelő munkaterület kiválasztásában.

Cégünk számára elsődleges ügyfeleink elégedettsége, az igényes és magas minőségű szolgáltatás.
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretne értesülni legfrissebb híreinkről, képzéseinkről
iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hírlevél:
Feliratkozás / Leiratkozás
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0596-04
2008 Minden jog fennartva Duktus Kft.
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System