Magunkról   Aktualitások   Cikkek   Referenciák   Kapcsolat
Vezetőkiválasztás
Részletes, a teljes személyiségstruktúrát feltáró vizsgálat, amely alkalmas a képességek, kompetenciák mérésére és összehasonlítására, a vezetői alkalmasság megállapítására.

A vizsgálati anyag nagy terjedelmű, részletes információkat nyújt a vizsgált személyről, amely tartalmaz részletes és átfogó grafológiai személyiségvizsgálatot, a munkakörhöz szükséges képességek mérésére szolgáló felmérő és értékelőlapot, képességleltárt, valamint a munkakör szempontjából legfontosabb kompetenciák grafikus ábrázolását.

A vizsgálatban kiemelten vesszük figyelembe az ellátandó feladat jellegét, a vezetési terület specifikumait, a környezeti tényezőket és azok elvárásait és ennek megfelelően vizsgáljuk a jelölt alkalmasságát. Igény szerint megjelöljük a fejlesztendő területeket, illetve a személyiség jól működő, domináns oldalait.

A vizsgálat átfogja a teljes személyiséget. A vizsgált munkatárs grafológiai és pszichológiai vizsgálata alapján készült képességlista alkalmas a vezető teljes személyiségének feltérképezésére. A vizsgálati anyag jól áttekinthető és több éve kipróbáltan a beválást hatékonyan előrejelző módszer.

A vizsgálat elvégzéséhez a pszichológiai tesztek felvétele érdekében a vizsgált személy személyes részvétele szükséges.


Kérek bővebb tájékoztatást a szolgáltatásukról

vissza
Első Előző 1 Következő Utolsó
Üdvözöljük Honlapunkon
A Duktus ’94 Kézíráselemző és Szolgáltató Kft. 1994 óta működő, akkreditált felnőttképzéssel és tanácsadással foglalkozó intézmény.
Tanfolyamaink speciális területeket érintenek, melyek az aláírás és okmányazonosítás, valamint a grafológia témakörével foglalkoznak.
Tréningek széles választékát kínáljuk a hatékony szervezetfejlesztés, emberi erőforrás- és személyiségfejlesztés érdekében.

Tanácsadásunk fő profilja a HR tevékenység támogatása, vezető-és munkaerő kiválasztás, kompetenciavizsgálat, munkaköri alkalmasság megállapítása grafológiai és pszichológiai módszerek alkalmazásával. Konferenciákon, rendezvényeken ismeretterjesztő előadásokat tartunk, gyorselemzéseket végzünk, kihelyezett grafológiai tanácsadással segítjük a pályázati előszűrést.
Pályakezdők, pályamódosítók részére pályaorientációs grafológiai és pszichológiai tanácsadással nyújtunk segítséget a megfelelő munkaterület kiválasztásában.

Cégünk számára elsődleges ügyfeleink elégedettsége, az igényes és magas minőségű szolgáltatás.
Ismerje meg szolgáltatásainkat
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretne értesülni legfrissebb híreinkről, képzéseinkről
iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hírlevél:
Feliratkozás / Leiratkozás
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0596-04
2008 Minden jog fennartva Duktus Kft.
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System