Magunkról   Aktualitások   Cikkek   Referenciák   Kapcsolat
Cikkek
Segít a grafológia
Írj egy oldalt és ismerd meg önmagad!
A tehetség kötelez
A tehetségek nagy része ma elkallódik...
Jó helyen vagyok?
Sokan elbizonytalanodnak, hogy jó szakmát választottak-e, jó irányba haladnak, mi van még bennük. A grafológia segítségével könnyebb ezekre a kérdésekre választ találni, a helyes döntést meghozni.
Menni vagy nem menni: az itt a kérdés.
Külföldre menni vagy itthon munkát vállalni - ezen törik a fejüket a végzős fiatalok. Mi a jó választás? Körbejártuk egy kicsit ezt a témát.
Vágj bele!
Miben segíthet a grafológiai vizsgálat?
Első Előző 1 2 3 Következő Utolsó
Tekintse meg képes bemutatónkat!
Üdvözöljük Honlapunkon
A Duktus ’94 Kézíráselemző és Szolgáltató Kft. 1994 óta működő, akkreditált felnőttképzéssel és tanácsadással foglalkozó intézmény.
Tanfolyamaink speciális területeket érintenek, melyek az aláírás és okmányazonosítás, valamint a grafológia témakörével foglalkoznak.
Tréningek széles választékát kínáljuk a hatékony szervezetfejlesztés, emberi erőforrás- és személyiségfejlesztés érdekében.

Tanácsadásunk fő profilja a HR tevékenység támogatása, vezető-és munkaerő kiválasztás, kompetenciavizsgálat, munkaköri alkalmasság megállapítása grafológiai és pszichológiai módszerek alkalmazásával. Konferenciákon, rendezvényeken ismeretterjesztő előadásokat tartunk, gyorselemzéseket végzünk, kihelyezett grafológiai tanácsadással segítjük a pályázati előszűrést.
Pályakezdők, pályamódosítók részére pályaorientációs grafológiai és pszichológiai tanácsadással nyújtunk segítséget a megfelelő munkaterület kiválasztásában.

Cégünk számára elsődleges ügyfeleink elégedettsége, az igényes és magas minőségű szolgáltatás.
Ismerje meg szolgáltatásainkat
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretne értesülni legfrissebb híreinkről, képzéseinkről
iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hírlevél:
Feliratkozás / Leiratkozás
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0596-04
2008 Minden jog fennartva Duktus Kft.
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System