Magunkról   Aktualitások   Cikkek   Referenciák   Kapcsolat
Rendezvénygrafológia

Kihelyezett grafológiai gyorselemzés, előadás, workshop.

Rendezvényeken, kiállításokon, konferenciákon grafológiai gyorselemzéssel növelhető a stand látogatottsága. Vállalati sportnapokon, családi programokon, évzárókon, tréningeken grafológiai gyorselemzéssel színesíthető, ismeretterjesztő előadással, workshoppal gazdagítható a program.
Képességvizsgálat

Munkatárs kiválasztásához.

Újonnan belépő munkatárs képességeinek, személyiségének vizsgálatára alkalmazható könnyen értelmezhető és jól áttekinthető módszer, amely kiemelten veszi figyelembe az ellátandó munkakör jellegét, specifikumait, elvárásait és ennek megfelelően vizsgálja a jelölt alkalmasságát.
Kompetenciavizsgálat

Munkatárs, vezető kiválasztásához, új munkatárs munkakörnyezetbe illesztéséhez, kompetenciák vizsgálatához.

Részletes, a teljes személyiségstruktúrát feltáró vizsgálat, amely alkalmas a képességek, kompetenciák mérésére és összehasonlítására, a munkaköri alkalmasság megállapítására. A kiválasztáshoz, új munkatárs csoportba illesztéséhez, karriertervezéshez, képzések, átképzések meghatározásához, teljesítményértékeléshez, motivációs eszközök kidolgozásához alkalmazható.

Megbízhatósági vizsgálat

Munkatárs kiválasztásnál a megbízhatóság vizsgálatához.

A vizsgálat a vizsgált személynek a munkakörrel és a munkaköri elvárásokkal kapcsolatos legfontosabb személyiségjellemzőit tartalmazza. A vizsgálat fókuszában a személy megbízhatósága áll.

Pályázati előszűrés

Pályázatok értékelési sorrendjének kialakításához, kiválasztáshoz.

A meghirdetett állásra beérkező kézzel írott önéletrajzok, motivációs levelek gyors grafológiai vizsgálata. A grafológiai előszűrés alkalmazása lerövidíti a kiválasztási folyamatot, mert az interjúra csak azokat a jelölteket kell behívni és meghallgatni, akiknek a személyisége az elvárásokhoz a leginkább illeszkedik.

Csoportvizsgálat

Munkahelyi kollektíva összeállításához, új munkatárs csoportba illesztéséhez, csoportszerkezet vizsgálatához, hatékonyabb csoportmunkához, csoportkonfliktusok okainak felderítéséhez.

A vizsgálat feltárja a kollektíva tagjainak személyiségjellemzőit, egymáshoz való illeszkedését, a csoportban betöltött szerepeiket, a csoportban rejlő konfliktusforrásokat, a csoport tagjainak erősségeit, fejlesztendő területeit, ezáltal segítséget nyújthat a hatékonyabb csoportműködés lehetőségeire.

Vezetőkiválasztás

Közép és felsővezetők, kulcspozíciókat betöltők teljes körű személyiségvizsgálatához.

A vizsgálat a személyiség részletes és mély feltérképezésére alkalmas, amely tartalmaz grafológiai kompetenciavizsgálatot és - az aktuális pályaprofil alapján összeállított – négy pszichológiai tesztből álló tesztbattériát.


vissza
Első Előző 1 Következő Utolsó
Üdvözöljük Honlapunkon
A Duktus ’94 Kézíráselemző és Szolgáltató Kft. 1994 óta működő, akkreditált felnőttképzéssel és tanácsadással foglalkozó intézmény.
Tanfolyamaink speciális területeket érintenek, melyek az aláírás és okmányazonosítás, valamint a grafológia témakörével foglalkoznak.
Tréningek széles választékát kínáljuk a hatékony szervezetfejlesztés, emberi erőforrás- és személyiségfejlesztés érdekében.

Tanácsadásunk fő profilja a HR tevékenység támogatása, vezető-és munkaerő kiválasztás, kompetenciavizsgálat, munkaköri alkalmasság megállapítása grafológiai és pszichológiai módszerek alkalmazásával. Konferenciákon, rendezvényeken ismeretterjesztő előadásokat tartunk, gyorselemzéseket végzünk, kihelyezett grafológiai tanácsadással segítjük a pályázati előszűrést.
Pályakezdők, pályamódosítók részére pályaorientációs grafológiai és pszichológiai tanácsadással nyújtunk segítséget a megfelelő munkaterület kiválasztásában.

Cégünk számára elsődleges ügyfeleink elégedettsége, az igényes és magas minőségű szolgáltatás.
Ismerje meg szolgáltatásainkat
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretne értesülni legfrissebb híreinkről, képzéseinkről
iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hírlevél:
Feliratkozás / Leiratkozás
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0596-04
2008 Minden jog fennartva Duktus Kft.
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System