Magunkról   Aktualitások   Cikkek   Referenciák   Kapcsolat
Grafológia
A grafológia, a kézírás alapján felállított személyiségdiagnózis, amely alkalmas a személyiség látható és latens tulajdonságainak feltárására. Kézírásunkban kivetülnek a személyiség jellemzői, képességei, a pszichés, hangulati és fizikai állapot. A grafológia a személyiség egészéről vagy részterületeiről részletes és átfogó képet adó nagy tapasztalati múlttal rendelkező tudomány. Alkalmazásának előnyét egyre többen felismerik és igénylik.

A helyes döntésekhez információra van szükség, hogy a kínálkozó lehetőségek közül a legmegfelelőbbet találjuk meg. Ebben nyújt segítséget a grafológia.

Mi az előnye, ha a grafológiát választja segítségül?
  • gyors, mert csak a kézírást kell eljuttatni, nem kell várakozni, időt tölteni a vizsgálat során,
  • megbízható, mert az írás hiteles lenyomata a személyiségnek, a szubjektív tényezők, körülmények nem befolyásolják,
  • stresszmentes, mert nem közvetlenül, személyesen végzik, így a pillanatnyi fizikai és lelkiállapot nincs hatással a képességek mérésére, a személyiség jellemzőire,
  • gazdaságos, mert sokkal kevesebbe kerül, mint egy rossz választás.
A GRAFOLÓGIAI VIZSGÁLATRÓL

Grafológiai szolgáltatásaink

Cégek számára: Magánszemélyek számára:

A grafológiai szakvélemény elkészítéséhez a következőkre van szükség:
  • minimálisan egy oldal terjedelmű, sima A/4 papírra, spontán módon készült (levélszerű: megszólítás - szöveg - aláírás) kézírásra. Az ennél nagyobb mennyiség növeli, a kisebb csökkenti az elemezhetőség mértékét. Az írás tartalma mellékes, az elemzést nem befolyásolja.
  • lehetőség szerint eredeti írásminta szükséges, fénymásolt vagy faxolt anyag esetén csak korlátozott mértékű vizsgálat lehetséges
  • cégünk által biztosított Adatlap kitöltése, amely a vizsgált személy kézíráselemzéshez szükséges adatait és írásos beleegyező nyilatkozatát tartalmazza.

A Duktus ’94 Kézíráselemző és Szolgáltató Kft. szerződésben garantálja az alábbiakat:
  • az ügyfelekkel kapcsolatos információk teljes titoktartása,     
  • a személyiségi jogok védelme
A vizsgálat elvégzésének átlagos határideje: 10 munkanap

Minden szolgáltatásunk után lehetőség van ingyenes személyes konzultációra, tanácsadásra.

További kérdéseire készséggel állunk rendelkezésére telefonon, e-mailben, illetve előzetes bejelentkezés után személyesen is.

Adatlap (letöltés)
Megbízási szerzõdés (letöltés)

Vizsgálható személyiségvonások az írásban (megnyítás)

Első Előző 1 Következő Utolsó
Üdvözöljük Honlapunkon
A Duktus ’94 Kézíráselemző és Szolgáltató Kft. 1994 óta működő, akkreditált felnőttképzéssel és tanácsadással foglalkozó intézmény.
Tanfolyamaink speciális területeket érintenek, melyek az aláírás és okmányazonosítás, valamint a grafológia témakörével foglalkoznak.
Tréningek széles választékát kínáljuk a hatékony szervezetfejlesztés, emberi erőforrás- és személyiségfejlesztés érdekében.

Tanácsadásunk fő profilja a HR tevékenység támogatása, vezető-és munkaerő kiválasztás, kompetenciavizsgálat, munkaköri alkalmasság megállapítása grafológiai és pszichológiai módszerek alkalmazásával. Konferenciákon, rendezvényeken ismeretterjesztő előadásokat tartunk, gyorselemzéseket végzünk, kihelyezett grafológiai tanácsadással segítjük a pályázati előszűrést.
Pályakezdők, pályamódosítók részére pályaorientációs grafológiai és pszichológiai tanácsadással nyújtunk segítséget a megfelelő munkaterület kiválasztásában.

Cégünk számára elsődleges ügyfeleink elégedettsége, az igényes és magas minőségű szolgáltatás.
Ismerje meg szolgáltatásainkat
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretne értesülni legfrissebb híreinkről, képzéseinkről
iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hírlevél:
Feliratkozás / Leiratkozás
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0596-04
2008 Minden jog fennartva Duktus Kft.
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System