Magunkról   Aktualitások   Cikkek   Referenciák   Kapcsolat
Kompetenciavizsgálat

A meghirdetett munkakörök betöltésénél, a vállalatnál fellépő új feladatoknál, előléptetéseknél, vezetők kiválasztásánál legtöbbször nem könnyű a legmegfelelőbb jelölt kiválasztása, a beválás előrejelzése. A személyüggyel foglalkozó szakemberek általában magas szintű emberismerettel rendelkeznek, azonban vannak olyan tulajdonságok, személyiségjegyek, amelyekre egy-egy beszélgetés során nem lehet, de leginkább csak hónapokkal később lehet fényt deríteni. E mellett vannak olyan tulajdonságok, amelyek csak bizonyos helyzetekben, körülmények hatására manifesztálódnak. Azt, hogy képes-e valaki huzamosabb ideig jól teljesíteni, motivált-e az adott szakterületen, képes-e tartósan kötődni, vagy felelősséget vállalni magáért és másokért, nehéz egy-egy felvételi interjú alapján bemérni. Aki pedig megfelelt már valahol, esetleg több évet töltött el ugyanannál a vállalatnál, nem feltétlenül illeszkedik egy más kultúrával rendelkező csapatba, más normák, feltételek közé.

A grafológia alkalmas a látens, rejtett tulajdonságok feltérképezésére is, valamint olyan személyiségterületek vizsgálatára, amelyek más személyiségvizsgáló módszerek számára kisebb-nagyobb vakfoltot jelentenek. Pl. az általános vitalitás, az akarati, motivációs bázis, a hangulati élet, érzelmi intelligencia, szociális, morális beállítottságok. Erre az esetre ajánljuk a bevált, sok információt tartalmazó szolgáltatásunk igénybevételét.


Első Előző 1 2 Következő Utolsó
Üdvözöljük Honlapunkon
A Duktus ’94 Kézíráselemző és Szolgáltató Kft. 1994 óta működő, akkreditált felnőttképzéssel és tanácsadással foglalkozó intézmény.
Tanfolyamaink speciális területeket érintenek, melyek az aláírás és okmányazonosítás, valamint a grafológia témakörével foglalkoznak.
Tréningek széles választékát kínáljuk a hatékony szervezetfejlesztés, emberi erőforrás- és személyiségfejlesztés érdekében.

Tanácsadásunk fő profilja a HR tevékenység támogatása, vezető-és munkaerő kiválasztás, kompetenciavizsgálat, munkaköri alkalmasság megállapítása grafológiai és pszichológiai módszerek alkalmazásával. Konferenciákon, rendezvényeken ismeretterjesztő előadásokat tartunk, gyorselemzéseket végzünk, kihelyezett grafológiai tanácsadással segítjük a pályázati előszűrést.
Pályakezdők, pályamódosítók részére pályaorientációs grafológiai és pszichológiai tanácsadással nyújtunk segítséget a megfelelő munkaterület kiválasztásában.

Cégünk számára elsődleges ügyfeleink elégedettsége, az igényes és magas minőségű szolgáltatás.
Ismerje meg szolgáltatásainkat
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretne értesülni legfrissebb híreinkről, képzéseinkről
iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hírlevél:
Feliratkozás / Leiratkozás
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0596-04
2008 Minden jog fennartva Duktus Kft.
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System