Magunkról   Aktualitások   Cikkek   Referenciák   Kapcsolat
Magánszemélyek számára:
Álláskeresési technikák

Pályakezdők, felnőttek álláskeresési esélyeinek javításához.

Az álláskeresési tanácsadás során az önismeret fejlesztése, az értékek rendszerezése, az igények megismerése javítja az egyén álláskeresési esélyeit. Segítséget nyújt az önéletrajzok, kísérőlevelek írásánál, felkészít a személyes találkozás hatékonyabb kommunikációjára, önmenedzselésre.

Karaktervizsgálat

Önismeret mélyítéséhez, a személyiség legjellemzőbb tulajdonságainak feltárásához.

A vizsgálatban egy általános személyiségképet állítunk fel, melyet azoknak ajánljuk, akik szeretnének nagyobb önismeretre szert tenni, és kíváncsiak arra, hogy melyek azok a legjellemzőbb tulajdonságaik, amelyekkel a személyiségük rendelkezik.

Mélyelemzés

Önismeret mélyítéséhez, pályaorientációs, pályakorrekciós kérdések, képességek, készségek, párkapcsolati, családi, magánéleti, munkahelyi problémák, konfliktusok, életvezetési nehézségek, a személyiségben rejlő lehetőségek feltárásához.

A vizsgálat a személyiség részletes és mély feltérképezésére alkalmas, amelyben a grafológiai és pszichológiai személyiségvizsgálat segítségével számos kérdés megválaszolására, problémák okainak felderítésére kaphat választ, tanácsot, segítséget.
Pályaorientációs, pályakorrekciós vizsgálat és tanácsadás

Pályaválasztáshoz, pályamódosításhoz, átképzési irányok meghatározásához.

A vizsgálatot pályaválasztás előtt álló fiatalok vagy pályát váltók, módosítók részére ajánljuk. A grafológiai vizsgálat segítséget nyújt a személyiségnek leginkább megfelelő pályairány, szakma, munkaterület kiválasztásában.

Első Előző 1 Következő Utolsó
Üdvözöljük Honlapunkon
A Duktus ’94 Kézíráselemző és Szolgáltató Kft. 1994 óta működő, akkreditált felnőttképzéssel és tanácsadással foglalkozó intézmény.
Tanfolyamaink speciális területeket érintenek, melyek az aláírás és okmányazonosítás, valamint a grafológia témakörével foglalkoznak.
Tréningek széles választékát kínáljuk a hatékony szervezetfejlesztés, emberi erőforrás- és személyiségfejlesztés érdekében.

Tanácsadásunk fő profilja a HR tevékenység támogatása, vezető-és munkaerő kiválasztás, kompetenciavizsgálat, munkaköri alkalmasság megállapítása grafológiai és pszichológiai módszerek alkalmazásával. Konferenciákon, rendezvényeken ismeretterjesztő előadásokat tartunk, gyorselemzéseket végzünk, kihelyezett grafológiai tanácsadással segítjük a pályázati előszűrést.
Pályakezdők, pályamódosítók részére pályaorientációs grafológiai és pszichológiai tanácsadással nyújtunk segítséget a megfelelő munkaterület kiválasztásában.

Cégünk számára elsődleges ügyfeleink elégedettsége, az igényes és magas minőségű szolgáltatás.
Ismerje meg szolgáltatásainkat
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretne értesülni legfrissebb híreinkről, képzéseinkről
iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hírlevél:
Feliratkozás / Leiratkozás
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0596-04
2008 Minden jog fennartva Duktus Kft.
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System