Magunkról   Aktualitások   Cikkek   Referenciák   Kapcsolat
Magunkról Röviden

A Duktus ’94 Kézíráselemző és Szolgáltató Kft. akkreditált felnőttképzéssel és tanácsadással foglalkozó cég, melyet tulajdonosai azzal a céllal alapítottak, hogy jó minőségű, gyakorlatban alkalmazható szolgáltatásokat nyújtson.

Tevékenységünk központjában a humán értékek keresése és fejlesztése áll.

Cégünk 20 éves tapasztalataira építve rugalmasan és hatékonyan tudja kielégíteni ügyfelei igényeit. Legyen szó a méltán sikeres és a maga nemében egyedülálló aláírás és okmányazonosító tanfolyamok, a HR menedzsereknek kidolgozott gyakorlati grafológiai workshopok, valamint a készségfejlesztő, személyiségfejlesztő tréningek szervezéséről és megtartásáról.

A tanácsadási tevékenységben a saját know-how alapján kidolgozott kompetenciavizsgálat, képesség és készségvizsgálat, mint a kiválasztást, karriertervezést támogató módszer, magas szakmai színvonalon nyújt segítséget a személyzeti szakemberek döntéseiben.

Szolgáltatásainkkal arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek olyan értékeket közvetítsünk, amelyek a gyakorlatban is alkalmazhatóan segítik az emberi erőforrások készségeinek, személyiségének fejlesztését, a megfelelő munkatárs kiválasztását és a szervezethez való illeszkedését.

Maximálisan odafigyelünk ügyfeleink elvárásaira, igényes és magas minőségű munkánk alapja az alapos előkészítő munka. Munkatársaink szakértelme, felelőssége és ügyfélorientáltsága az alapja annak, hogy továbbra a legmagasabb szintű minőséget célozzuk meg.

Tisztelettel, 

Hajnácsné Fábián Éva
Ügyvezetõ Igazgató

Tekintse meg:

- Referenciánkat
- Partnereinket
- Tanúsítványainkat
- Panaszkezelési szabályzatunkat

Első Előző 1 Következő Utolsó
Tekintse meg képes bemutatónkat!
Üdvözöljük Honlapunkon
A Duktus ’94 Kézíráselemző és Szolgáltató Kft. 1994 óta működő, akkreditált felnőttképzéssel és tanácsadással foglalkozó intézmény.
Tanfolyamaink speciális területeket érintenek, melyek az aláírás és okmányazonosítás, valamint a grafológia témakörével foglalkoznak.
Tréningek széles választékát kínáljuk a hatékony szervezetfejlesztés, emberi erőforrás- és személyiségfejlesztés érdekében.

Tanácsadásunk fő profilja a HR tevékenység támogatása, vezető-és munkaerő kiválasztás, kompetenciavizsgálat, munkaköri alkalmasság megállapítása grafológiai és pszichológiai módszerek alkalmazásával. Konferenciákon, rendezvényeken ismeretterjesztő előadásokat tartunk, gyorselemzéseket végzünk, kihelyezett grafológiai tanácsadással segítjük a pályázati előszűrést.
Pályakezdők, pályamódosítók részére pályaorientációs grafológiai és pszichológiai tanácsadással nyújtunk segítséget a megfelelő munkaterület kiválasztásában.

Cégünk számára elsődleges ügyfeleink elégedettsége, az igényes és magas minőségű szolgáltatás.
Ismerje meg szolgáltatásainkat
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretne értesülni legfrissebb híreinkről, képzéseinkről
iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hírlevél:
Feliratkozás / Leiratkozás
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0596-04
2008 Minden jog fennartva Duktus Kft.
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System