Magunkról   Aktualitások   Cikkek   Referenciák   Kapcsolat
Rólunk mondták
2012.

Aláírás-, és okmányazonosító tanfolyamon

Sok értékes, a mindennapi munkám során hasznosan alkalmazható gyakorlati tudást szereztem. Köszönet érte.

Kubicsek Zoltán Takarék Faktorház Zrt. CRM

Aláírás-, és okmányazonosító tanfolyamon

A Kft. szakemberei maximálisan felkészültek voltak, illetve szimpatikus embereknek ismertem meg őket a rövid idő alatt amit velük tölthettem. A tanfolyam során hasznos információkhoz jutottam, amit a gyakorlatban alkalmazni is fogok a mindennapok során.

Császár Mónika Takarékbank, értékpapír számlavezetési munkatárs


Blended-learning aláírás-, és okmányazonosító tanfolyamon


Az e-learninggel akadtak gondjaim, mivel elsőre nem mindent értettem , ill. kicsit száraznak tűnt, de az előadó tudása, kiegészítései, esetbemutatásai mindent helyre tettek. Élmény volt, még szívesen hallgatnék előadásokat az előadótól, olyan egyetemi v. főiskolai előadás formájában is.

László Zoltán FHB Bank, Banki tanácsadó, főmunkatárs


Blended-learning aláírás-, és okmányazonosító tanfolyamon

Bővíteni tudtam a megszerzett információkat, tudást.

Taba Ferencné FHB Bank, Pénzügyi tanácsadó 


2011.

Továbbképző-utókövető blended-learning aláírás-, és okmányazonosító tanfolyamon

Nagyon élvezetes és izgalmas előadásokat hallgattunk, melyhez rengeteg kézzelfogható és vizsgálható gyakorlati anyagot kaptunk.

Hankóczy Ramona, ING Bank N.V. Magyarországi Fióktelepe, Officer

A tanfolyamon szerzett ismeretek és az elméleti tananyag gyakorlatban történő alkalmazása megerősített abban, hogy ne adjam fel az álmom!
Köszönet érte!
Benke Zsuzsanna, ING Bank N.V. Magyarországi Fióktelepe, Officer

Tetszett, hogy a tananyagot személyre szabottan és interaktívan ismerhettük meg. Sokat segített a könnyed hangvétel és a következetes visszatérés egy-egy nehezebb anyag megismerésében. Nagyon érdekes volt a különböző torzítási és hamisítási módszerek felfedezése egy-egy mintán.
Köszönjük.
Hodor Mária, ING Bank N.V. Magyarországi Fióktelepe, Officer

2009.

Aláírás-, és okmányazonosító tanfolyamon

A képzést egy nagyszerű szakember irányítja, aki lényegre törően és minden szükséges információt átadva vezeti és irányítja a képzést. A tanfolyam jól megszervezett, technikailag jól felszerelt. A képzést irányító személyek kedvesek és segítőkészek.

Balogh Renáta, UniCredit Bank Zrt. pénzforgalmi ügyintéző

Érdekes előadást hallottunk két generáció képviselőjétől, (apa-fia). Tapasztalatokon, több éves szakmában eltöltött idő után hiteles információkat kaptunk és érdekes bűnügyi történeteket hallottunk.
    Török Tímea, Magyar Nemzeti Bank       

A rendelkezésre álló idő alatt a lehető legtöbb információt megkaptuk, de nem volt megterhelő. Az oktató felkészültsége magasszintű volt, előadása élvezetes. A tanfolyam szervezése jó volt.
Barta Attila, Banco Popolare Hungary Zrt. Fiókvezető

Örülök neki, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Rengeteg hasznos információt kaptam. A szervezés tökéletes volt, az oktató szintén.
Blaskó-Zsebeházi Mónika, Banco Popolare Hungary Zrt. Ügyfélreferens, pénztáros

Az oktatás színvonalával tökéletesen meg voltam elégedve. Az előadások érdekesek voltak. Az oktatók nagyon jól képzettek és óriási rutinnal rendelkeznek. Nagyon tetszett az előadásmódjuk. A tanfolyam során az ellátással nagyon meg voltam elégedve, beleértve a  (délelőtti + ebéd). A titkárság vezetője szimpatikus kedves, maximálisan a tanulókért van.
Garajszki Emese, Banco Popolare Hungary Zrt. Ügyfélreferens

Örülök, hogy részt vehettem a tanfolyamon, nagyon sok hasznos információt kaptam. A szervezés messzemenőkig jó volt, semmiben nem szenvedtünk hiányt.
Kovács Sándor, Banco Popolare Hungary Zrt. Ügyfélkapcsolati előadó

Ellátás: kitűnő, oktató: szintén
Benedek Orsolya, Banco Popolare Hungry Zrt.

2008.


Aláírás-azonosító és okmányazonosító tanfolyamon

Nagyon tetszett a tanfolyam. Sok hasznos és érdekes dolgot tanultam meg, amit a munkám során is alkalmazhatok. Jó légkörben és hangulatban telt az oktatás.
Janovics Dóra, Allianz Hungária Biztosító Zrt.

Köszönöm a szervezők -baráti és kedves - hozzáállását! Az előadó teljes mértékben felkészülten és érdekfeszítően tartotta az előadásokat!
Nagy Ferenc, Allianz Hungária Biztosító Zrt.

Érdekes és hasznos tanfolyam volt, mely mindenképpen hasznomra lehet a későbbiekben.
Szabó Gábor, Allainz Bank Zrt. Fiók koordinátor

Véleményem szerint mind a szervezés, mind az oktatás minősége kiemelkedő. Az oktatók és a szervezők maradéktalanul kedvesek és alaposak. Az oktatás anyaga kiterjedt és részletes, a segédeszköz hosszútávon hasznosítható. Örülök, hogy részt vehettem!
Takács Zsófia, Allianz Bank Zrt. Ügyintéző

Hasznos szakmai ismeretek közvetítése professzionálisan, családias légkörben.
Sziráki Richárd, SPE Bank Zrt. Back Office vezető

Nagyon jól szervezett tanfolyam volt, sok hasznos dolgot tanultam, ami kell a munkámhoz. Köszönöm a maximális kiszolgálást!
Kaposi Adrienn, AVIVA Élketbiztosító Zrt. Díjkönyvelő munkatárs

Első Előző 1 2 3 Következő Utolsó
Üdvözöljük Honlapunkon
A Duktus ’94 Kézíráselemző és Szolgáltató Kft. 1994 óta működő, akkreditált felnőttképzéssel és tanácsadással foglalkozó intézmény.
Tanfolyamaink speciális területeket érintenek, melyek az aláírás és okmányazonosítás, valamint a grafológia témakörével foglalkoznak.
Tréningek széles választékát kínáljuk a hatékony szervezetfejlesztés, emberi erőforrás- és személyiségfejlesztés érdekében.

Tanácsadásunk fő profilja a HR tevékenység támogatása, vezető-és munkaerő kiválasztás, kompetenciavizsgálat, munkaköri alkalmasság megállapítása grafológiai és pszichológiai módszerek alkalmazásával. Konferenciákon, rendezvényeken ismeretterjesztő előadásokat tartunk, gyorselemzéseket végzünk, kihelyezett grafológiai tanácsadással segítjük a pályázati előszűrést.
Pályakezdők, pályamódosítók részére pályaorientációs grafológiai és pszichológiai tanácsadással nyújtunk segítséget a megfelelő munkaterület kiválasztásában.

Cégünk számára elsődleges ügyfeleink elégedettsége, az igényes és magas minőségű szolgáltatás.
Ismerje meg szolgáltatásainkat
Hírlevél feliratkozás
Ha szeretne értesülni legfrissebb híreinkről, képzéseinkről
iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hírlevél:
Feliratkozás / Leiratkozás
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 01-0596-04
2008 Minden jog fennartva Duktus Kft.
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System